Onetoweb
Zeo
Umbraco
SendCloud
Mijnwebwinkel
Formdesk
Tikcit
XSARUS
Exact
Backoffice

Onetoweb Onetoweb

Professionals in online media en communicatie

Onetoweb zijn experts in webshop development. Hun dochterondernemingen XELshop en Onetoshop zijn complete webshop platforms met uiteenlopende standaard functionaliteiten, die in alle gebruiksgemakken voorzien. Om ook de betalingen in uw webshop snel en eenvoudig te laten verlopen, hebben ze hierbij gekozen voor een integratie met het betaalplatform van ICEPAY.

De voordelen van een XELshop webshop platform

Met de geavanceerde webshop software van XELshop creëer je veilig en eenvoudig een webwinkel die geschikt is voor zowel b2b en b2c verkoop en gecustomized kan worden om aan al uw wensen te voldoen. Ook is het mogelijk om een webshop helemaal op maat te laten bouwen door hun developers.

XELshop biedt verschillende, bij de prijs inbegrepen, functionaliteiten, die ervoor zorgen dat uw webshop de concurrentie aan kan gaan met andere webwinkels. Door de integratie met ICEPAY is uw webshop altijd voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van betalingsmogelijkheden.

De voordelen van een Onetoshop webshop platform

Onetoshop is een uitgebreid webwinkelplatform dat opvalt door het gebruiksgemak en vele mogelijkheden. Het platform verzorgt ook de hosting en het onderhoud van uw webshop, zodat u zonder moeilijke handelingen direct aan de slag kunt.

Of u nu een startende webwinkelier bent, of al jaren vele producten verhandelt. Onetoshop biedt u alle functies die u van een webshop verwacht, waarbij de integratie van ICEPAY u toegang geeft tot al de gewenste betalingsmogelijkheden in uw webshop.

Ga voor meer informatie naar de site van Onetoweb en probeer het zelf.