Exact
Zeo
Umbraco
SendCloud
Mijnwebwinkel
Onetoweb
Formdesk
Tikcit
XSARUS
Backoffice

Exact Exact

Bespaar tijd met de Aflettermodule

Het komt helaas regelmatig voor dat betalingen handmatig gematcht, ookwel afgeletterd, moeten worden met openstaande posten in Exact Online of Exact Globe. Dit kost tijd en geld, vooral als u veel betalingen moet verwerken. Met de Aflettermodule van Dealer4Dealer kunt u de werkzaamheden die bij afletteren komen kijken volledig geautomatiseerd plaats laten vinden, volgens de betalingspecificaties van ICEPAY. Hierdoor bespaart u tijd en kunt u zich focussen op het optimaliseren van uw webshop.

Hoe werkt het?

U downloadt uw betaalspecificaties bij ICEPAY om ze vervolgens in te lezen in de Aflettermodule. De module haalt de openstaande posten op uit Exact Online of Exact Globe en matcht deze met de betalingen van ICEPAY. Hierbij wordt er direct rekening gehouden met de kosten per ICEPAY transactie, waardoor uw administratie weer ‘glad’ loopt.

Ook biedt Dealer4Dealer voor bedrijven die meer dan 250 betalingen per betaalbatch hebben de Aflettermodule ‘Large Accounts’ voor Exact Online aan. Deze module heeft een queue systeem dat het mogelijk maakt om grote bestanden te verwerken, waardoor u al uw gegevens in één keer kunt uploaden. Het systeem zet ze vervolgens in de wachtrij en handelt het verder af.

U bent bij de Aflettermodule niet afhankelijk van de webshop module die u gebruikt. Dus of u nu werkt met Magento, WooCommerce of een ander platform, afletteren wordt door alle webshop modules die ICEPAY aanbiedt, ondersteunt.

Ga voor meer informatie naar de site van Dealer4Dealer en probeer het zelf.