Recurring Payments
POS/MPOS Direct
BI-Tool – ICEPAY Dashboard
OCT
ACI ReD Shield
Storno (Direct Debit)
Refund
Frequent Payout
Twinfield Module
Redundant Platform
OneStepCheckout Magento
iDEAL Redundant
Exact Module
Pay-by-Mail 2.0
3-D Secure

Recurring Payments Recurring Payments

Voordelen van Recurring Payments voor u:

  • Nooit meer omkijken naar periodieke betalingen.
  • Verhoog uw conversie.
  • Ontvang uw betalingen op tijd.
  • Vergroot het gemak voor u en uw klanten.

Uw periodiek betaalsysteem

Met Recurring Payments van ICEPAY kunt u herhaalbetalingen uitvoeren bij uw klanten. Wij voeren de betaling voor u uit en melden de status aan u terug. Makkelijk voor u en uw klanten!

Verhoog uw conversie

Gemak voor uw klant en een hogere conversie voor u. U hoeft alleen maar bij de eerste betaling aan te geven dat het om een herhaalbetaling gaat en daarbij uw gebruikers ID naar ICEPAY te sturen. Bij elke volgende betaling stuurt u het bedrag en de gebruikers ID van uw klant naar ons. Wij voeren de betaling voor u uit en u ontvangt van ons een statusupdate. Ook kunt u betalingen initiëren waarbij uw klant alleen nog akkoord hoeft te gaan zonder dat hij zijn betaalgegevens hoeft in te voeren.

NB: Om gebruik te kunnen maken van deze service via creditcard dient u een actieve creditcard-aansluiting bij ons te hebben. Heeft u nog geen creditcard-aansluiting neem dan contact met ons op. Dit automatische betaalsysteem kunt u alleen gebruiken met onze Web Service. Lees meer informatie over deze service in onze Web Service Gids.