3-D Secure
POS/MPOS Direct
BI-Tool – ICEPAY Dashboard
OCT
ACI ReD Shield
Storno (Direct Debit)
Refund
Frequent Payout
Twinfield Module
Redundant Platform
Recurring Payments
OneStepCheckout Magento
iDEAL Redundant
Exact Module
Pay-by-Mail 2.0

3-D Secure 3-D Secure

De voordelen van 3-D Secure voor u:

  • Uw klant voelt zich veiliger in uw webshop.
  • Helpt u om diefstal van identiteit te bestrijden.
  • Bevestigt dat de online shopper daadwerkelijk de kaarthouder is.

De beste beveiliging voor creditcard betalingen

Online betalen met creditcard is wereldwijd een van de meest gebruikte betaalmogelijkheden, maar deze betalingen zijn wel misbruik gevoelig. Daarom hebben Visa en MasterCard een extra beveiligingstechnologie toegevoegd. De zogeheten 3-D Secure.

Deze 3-D Secure, ook wel bekend als Verified by Visa en Mastercard Secure Code, zorgt ervoor dat u kunt controleren of uw online klant daadwerkelijk de kaarthouder is. Als u als webshophouder deelneemt aan het 3-D Secure programma, helpt u mee om diefstal van identiteit te bestrijden en voelen uw klanten zich veiliger in uw webshop.

Drie opties

Bij ICEPAY kunt u er zelf voor kiezen, welke extra beveiliging van de 3-D Secure u aan zet. Na goedkeuring van uw aanvraag, kiest u een van de drie onderstaande opties:

Verplicht: U zet 3-D Secure aan en alleen consumenten die een creditcard hebben met een beveiligingscode kunnen betalen in uw webshop. Het voordeel is dat alle creditcard transacties die plaatsvinden op deze manier extra beveiligd zijn. Een nadeel is dat niet elke kaarthouder een beveiligingscode heeft en dus niet alle creditcardhouders een aankoop kunnen doen in uw webshop.

Optioneel: U zet 3-D Secure aan en elke creditcardhouder in uw webshop kan uw product aanschaffen. Uw klanten met een code kunnen het product extra beveiligd aanschaffen door de beveiligingscode in te voeren. En klanten zonder een code kunnen het product aanschaffen zonder code en dus ook zonder extra beveiliging.

Uit: U zet 3-D Secure niet aan.

U kunt deze instellingen gemakkelijk zelf binnen uw ICEPAY Account activeren en aanpassen.